پروتئین گندم نوعی پروتئین غیر حیوانی است که از جوانه گندم مانند گلوتن یا گلوتامین به دست می آید. دکتر گارشیک توضیح میدهد که اگر به صورت موضعی استفاده شود، اگر به پروتئینهای کوچکتر، معروف به پروتئین گندم هیدرولیز شده، تجزیه شود، مؤثرتر است، که میتواند از کوتیکول مو عبور کند. روغن جوانه گندم به آبرسانی و تقویت مو کمک می کند و با قفل کردن رطوبت کار می کند. این ترکیبی از آبرسانی و تقویت مو، دقیقا همان چیزی است که اکثر محصولات طراحی شده برای درمان آسیب مو وعده می دهند.
آسیب مو ناشی از مواد شوینده، رنگ و آسیب های حرارتی، اجزای ساختاری مو را تغییر می دهد و پیوندهای دی سولفید را تحت تأثیر قرار می دهد (موهای سالم دارای غلظت بالایی از این پیوندها هستند). پروتئین های گندم دارای مقادیر بالایی از این پیوندهای دی سولفیدی هستند و استفاده از پروتئین گندم می تواند به اتصال پیوندهای شکسته روی سطح مو کمک کند و منجر به تقویت موها شود. در واقع، یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که محصول حاوی پروتئین گندم دارای خواص عالی در بازیابی موهای آسیب دیده به دلیل این پیوندهای دی سولفید است.
روغن جوانه گندم آسیب های مو را ترمیم می کند
موهای انسان به طور طبیعی دارای غلظت بالایی از پیوندهای دی سولفید هستند که در اثر آسیب هایی مانند نور خورشید، رنگ مو، صاف کننده ها و دکلره آسیب دیده اند. پروتئین گندم توانایی اتصال این پیوندهای شکسته را دارد و به طور موثر موهای آسیب دیده را ترمیم می کند و این منجر به تقویت مو می شود.
روغن جوانه گندم ساقه مو را آبرسانی می کند
پروتئین هیدرولیز شده گندم توانایی عبور از کوتیکول مو و آبرسانی به ساقه مو را دارد. این روغن با قفل کردن رطوبت کار میکند، بنابراین استفاده از پروتئین گندم همراه با آبکنندههای دیگر مانند نرمکنندههای عمیق برای به حداکثر رساندن هیدراتاسیون مفید خواهد بود.
روغن جوانه گندم از شکستگی مو جلوگیری می کند
شکستگی مو می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، اما دو عامل اصلی خشکی و ضعف است. پروتئین گندم با هر دوی این عوامل مبارزه می کند تا آبرسانی و پیوندهای ضعیف یا شکسته مو را ترمیم کند. هنگامی که مو به اندازه کافی مرطوب و قوی باشد، خاصیت ارتجاعی بیشتری دارد و به آن اجازه میدهد تا بدون شکستگی، کشیده شود و آسیبهای بیشتری را تحمل کند. دکتر گارشیک اضافه می کند با تقویت مو به کاهش ریزش و شکستگی مو کمک می کند.
افزایش درخشندگی مو با روغن جوانه گندم
تاثیر پروتئین گندم روی مو فقط مولکولی نیست. با چشم غیر مسلح قابل مشاهده است دکتر زوبریتسکی توضیح میدهد که پروتئینهای گندم روانسازی میکنند تا به محافظت از مو در برابر آسیب حالت دادن کمک کنند و در عین حال ظاهری براق به مو میدهند.
روغن جوانه گندم ظاهر کلی مو را بهبود می بخشد
موها زمانی که هیدراته، براق، قوی و پر باشند بهترین ظاهر را دارند. دکتر زوبریتسکی نشان میدهد که پروتئین گندم علاوه بر افزایش درخشندگی و جلوگیری از شکستگی، به حفظ رطوبت در مو کمک میکند و ظاهری ضخیمتر به مو میدهد. روغن جوانه گندم با جلوگیری از شکستن، ریزش مو و ضخیم شدن ظاهر آن، ظاهر کلی موها را بهبود می بخشد.
روغن جوانه گندم برای انواع مو مناسب است
متخصصان ما موافق هستند که پروتئین گندم برای همه انواع مو ایمن است، به ویژه برای موهای آسیب دیده، رنگ شده یا نازک، زیرا آنها احتمالاً بزرگترین مزیت را خواهند دید. اگر به دنبال افزایش هیدراتاسیون و استحکام به رشته های خود هستید، پروتئین گندم تنها ماده دو در یک مورد نظر شما است. همچنین روغن جوانه گندم به ویژه برای کسانی که موهای مجعد دارند مفید است، زیرا به حمایت از استحکام و کم کردن فر کمک کند.